The reference for your web-and marketing solutions

we develop personal strategy for your business

Webmarketing


Vrij snel werd duidelijk dat het wereldwijde web met zijn miljoenen surfers nieuwe perspectieven bood inzake marketing. Webmarketing (ook wel e-marketing of internet marketing) verwierf intussen zijn plaats in de marketingstrategie van elk bedrijf dat het web als een wezenlijk en actief kanaal beschouwt.

 

Door middel van online advertenties lok je extra bezoekers naar je website. Het plaatsen van banners is gemeengoed geworden. Ook pop-ups worden vaak gebruikt. Bovendien kan je je marketingtechnieken zodanig verfijnen dat je rekening houdt met de surfer in kwestie door hem te verwijzen naar die pagina's van je site die het dichtst aansluiten bij zijn of haar interesses.

 

Search engine advertising (SEA) is dan weer een vorm van webmarketing waarbij we ons op het terrein van de alomtegenwoordige zoekmachines bevinden. Adverteerders kunnen links en bijhorende advertenties in de kijker zetten door ze naast de reguliere zoekresultaten te laten weergeven. We spreken dan over gesponsorde koppelingen. Zij worden enkel getoond aan die surfers die een 'passend' trefwoord hebben ingegeven, op zich al een vorm van gerichte marketing.

 

Bovendien, door middel van het pay-per-click systeem, betaal je slechts voor je advertentie per doorklik naar je website. Veiligheidshalve kan je een maximum bedrag instellen.

 

Zowel zoekmachine optimalisatie als zoekmachine marketing zijn sterke middelen voor wie zijn website in de verf wil zetten. Beide vereisen echter wel redelijk wat technologische en commerciële expertise.

 

Wij helpen je graag.

 

terug naar diensten

Enkele van onze specialisaties.

Klanten vertellen.

Mr. Chris Boone

No Nonsens, waar service en kwaliteit primeert!... lees verder