The reference for your web-and marketing solutions

we develop personal strategy for your business

Consulting

 

Om een (internet)project te starten ga je best niet over één nacht ijs. Het komt er op aan je vooraf goed te bezinnen over de (internet)strategie die je wil volgen, de middelen die je eraan kan spenderen, de timings die je wenst te halen, etc. Een doordacht plan van aanpak is een conditio sine qua om te vermijden dat een stap in de e-wereld een stap in het duister wordt.

 

No Nonsens heeft dankzij zijn jarenlange ervaring heel wat knowhow opgebouwd inzake alles wat bij zo'n (internet)project aan bod kan komen. Je kan dan ook een beroep doen op ons om je daarin te laten bijstaan. Onze consulting services zijn gekenmerkt door een drieledige aanpak, in die zin dat we een aantal richtlijnen trachten te formuleren op functioneel, inhoudelijk en technisch vlak.

 

Bij de functionele analyse verzamelen we alle gegevens met betrekking tot de doelstelling, de doelgroep en de gewenste inhoud van je project. Dit is nodig om te bepalen hoe je de juiste informatie op de juiste manier aan de juiste doelgroep kan bezorgen.

 

Een doorgedreven inhoudelijke analyse focust zich op de 'content' zelf. Het gaat dus om de teksten en de boodschappen die nodig zijn om je verhaal effectief te brengen. Een aantal gesprekken met de opdrachtgever liggen aan de basis van zo'n 'content studie'.

 

Een technische analyse richt zich naar de elementen die noodzakelijk zijn voor de technische implementatie van je project. Hoe vaak en hoe snel moeten nieuwe webpagina's geladen kunnen worden? Wat met scripts, applicaties, externe links, afbeeldingen, promoties, mailings, etc.?

 

Tot slot nog één gouden regel. Hoe vroeger je dergelijke analyses laat uitvoeren, hoe kleiner de kans dat je reeds gepresteerd werk achteraf moet worden bijgestuurd of, in het slechtste geval, overgedaan. Het kost wat tijd om te investeren in een goed plan van aanpak, maar de effectiviteits- en efficiëntiewinst die je boekt gedurende de uitvoering van je project is aanzienlijk.

 

terug naar diensten

Enkele van onze specialisaties.

Klanten vertellen.

Mr. Bauwens

No-Nonsens, c'est un non sens de les ignorer. Les essayer c'est les adopter. Amabilité,serviabilité,efficacité sont leur credo !!! Peux t'on rêver mieux ? ... lees verder